Anunturi

Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța

Stimați antreprenori din industria turismului hunedorean,

Avem plăcerea de a vă invita să participați alături de noi la cea de-a XII-a ediție a Târgului de Turism “VACANȚA” Constanța, ce se va desfășura în perioada 28 – 31 martie 2019 în cadrul Pavilionului Expozițional Constanța.

Acest eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) și de Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) va reuni sub același acoperiș importante agenţii de turism și tur-operatori, unități de cazare, autorităţi publice din România, reprezentanți ai obiectivelor turistice, precum şi delegați ai oficiilor de turism din străinătate.

Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța 2019 va fi deschis pentru vizitare pe parcursul celor patru zile în intervalul orar 10:00 – 19:00 (joi-sâmbătă) și 10:00 – 16:00 (duminică).

Consiliul Județean Hunedoara va fi prezent în cadrul evenimentului cu un stand expozițional mobil, propunând publicului o ofertă atractivă în materie de turism montan, turism de relaxare, turism de aventură, trasee, sejururi și city break-uri în județul nostru.

În scopul continuării dezvoltării turistice a județului Hunedoara, vă invităm să participați la această manifestare care vă oferă ocazia promovării directe a unitățiilor pe care le reprezentați.

În eventualitatea în care nu veți putea da curs invitației, vă adresăm rugămintea de a ne furniza materiale de prezentare și promovare a unităților turistice și de agrement care se află în administrarea dumneavoastră.