Anunt important – platforma producatori locali

Cu susținerea Consiliului Județean Hunedoara, pregătim cel mai mare și complex site oficial dedicat tuturor producătorilor autohtoni din județul Hunedoara!

Dacă te numeri printre cei care produc și comercializează produse locale, alimentare sau nealimentare, vrem să te cunoaștem și să îți alocăm, gratuit, un spațiu de prezentare și promovare online! În secțiunile viitoare ale paginii web își vor găsi loc toți producătorii din județul Hunedoara, care oferă legume, fructe, lactate, carne, mezeluri, produse apicole și de panificație, băuturi, siropuri, conserve, uleiuri și alte preparate alimentare, dar și cei care făuresc obiecte handmade și artizanale, produse de îngrijire, plante, arbuști sau alte produse pentru grădină.

Dacă ești interesat, lasă-ne un mesaj la adresa de e-mail adeh_hd@yahoo.com sau sună la tel. 0354 105 676 și te vom contacta noi pentru mai multe detalii. Dacă nu te afli în categoriile de mai sus, ne poți ajuta cu distribuirea acestui mesaj către alte persoane care ar putea fi interesate