Anunturi

Târgul de Turism al României, Ediția de Primăvară 2019

Dragă antreprenorule,

Industria turismului și a ospitalității se află într-o continuă și rapidă expansiune. Știm că pentru a te menține printre cei mai buni ești mereu la curent și urmezi trendul pieței. Pentru că apreciem oamenii ca tine, vrem să te avem alături de noi la primul eveniment turistic de mare anvergură ce deschide anul 2019.

Așadar, te invităm în perioada 21-24 februarie 2019 la Ediția de Primăvară a Târgului de Turism al României ce se va desfășura la București, în pavilioanele Centrului Expozițional Romexpo, unde județul Hunedoara va avea un stand expozițional în care vizitatorii vor fi întâmpinați cu informații și propuneri variate privind atracțiile și obiectivele turistice din zonă.

Dacă activezi în județul Hunedoara și susții astfel de inițiative, te îndemnăm să nu pierzi ocazia de a te face remarcat la cel mai vizitat târg dedicat turismului. Pentru că succesul în vânzări stă în comunicare, vei avea prilejul să îți prezinți chiar tu cele mai bune oferte sau să ne trimiți nouă materiale de promovare pe care să le oferim vizitatorilor.

Ne poți lăsa mesaj la adresa de e-mail adeh_hd@yahoo.com, sau ne poți suna la numărul de telefon 0354 105 676 – persoană de contact Liana Ștaier, dacă ești interesat de această propunere.